Ansigts Refleksterapi

Zoneterapi behandling i ansigtet.
 

Ansigts Refleksterapi skaber balance i både krop og sind og reducerer produktionen af stresshormoner. Den er også effektiv mod stressens følgeproblemer; udbrændthed, indlæringsvanskeligheder, dårlig hukommelse, manglende koncentration, dårlig søvn osv. Yderligere har den en forebyggende effekt, da afbalancering af meridianbanerne skaber et friere energiflow rundt til alle organerne hvilket støtter kroppens egen helingsproces.

Behandlingen er god til særligt sensitive mennesker som har hovedpine, migræne, følgeproblemer efter hjernerystelse, svimmelhed, ansigtslammelser/føleforstyrrelser mm.

Ansigts Refleksterapi afslapper musklerne i hele kroppen og påvirker både hormon- og lymfesystemet, og øger udskillelsen af affaldsstoffer. Desuden afbalanceres kroppens sanser, hjerne- og nervemæssige funktioner samt legemsdele.

Ansigts Refleksterapi, eller Ansigtszoneterapi, er en moderne terapiform med rødder i gamle kinesiske, vietnamesiske og indianske teknikker og bearbejder årsagen til kroppens ubalancer og fejlfunktioner Behandlingen er yderst behagelig og virker afstressende for både krop og sind. Du kan komme i en dejlig meditativ tilstand under behandlingen.

Ligesom på fødderne, findes der i ansigtet et kort over hele menneskekroppen. Med ansigtszoneterapi arbejdes primært med at fjerne årsagen til problemet.

En anden sidegevinst ved ansigtszoneterapi er, at man opnår en bedre gennemstrømning af ansigtshuden og det underliggende væv, så der sker en opstramning. Ansigtet bliver mere “levende” efter en behandling.  

Ansigts Refleksterapi er udviklet af den danske zoneterapeut, akupunktør, kinesiolog og kranio-sakral-terapeut, Lone Sørensen Lopez. Jeg er uddannet hos Lone på Skolen for Refleksterapi.