Lidt om mig

Jeg er eksamineret zoneterapeut og Alexanderteknik-lærer. Mit navn er Lajla Stjernström og jeg er født i Sverige 1960. De sidste 30 år har jeg boet i Danmark. Jeg har to dejlige - nu voksne - piger. Som person har jeg altid været nysgerrig og haft lyst til at opleve livet og verdenen – og mig selv. Derfor har jeg arbejdet med mange forskellige ting. De fleste år har jeg arbejdet som ingeniør med miljø og energi.  For nogle år siden valgte jeg at følge lysten at arbejde med sundhed og kropslige og mentale balancer.

Som jeg ser det, lever vi i et materielt rigt samfund. Alligevel har mange ondt i både krop og sjæl.

Når vi lever meget ”effektivt” og stresset, er det let at glemme hvem vi er, og hvor meget vi har at være glade for. Vi søger hurtige løsninger og orker ikke gå ind i, hvad som i virkeligheden er godt for os mht. mad, drikke, og hvordan vi lever og tænker. Symptomerne på dette er mange og løsningerne bliver ofte antibiotikakure og diverse andre piller.

Jeg vil lindre symptomer, men også finde årsagen til ubalancen - dvs. med den holistiske tilgang.

Mit ønske er at hjælpe dig med at stresse af, mærke dig selv og skabe balance i kroppens indre kredsløb og energier - sådan at kroppen kan hele sig selv.

Det betyder meget for mig, at du får en tryg og god oplevelse og ikke mindst en følelse af velvære.

Jeg har klinik på min private adresse på Frederiksberg.

Der er en kat i husstanden – som dog bliver lukket ude af klinikdelen.

zoneterapeut-lajla.jpg
rab-godkendt.png