Fodzoneterapi

Zoneterapi på fødderne.
 

Zoneterapi har en afslappende og dybdevirkende effekt som øger udskillelsen af gift og affaldsstoffer, så energi og immunforsvar bliver styrket, fordøjelsen bedre fungerende og hormonsystemet balanceret.

Ømhed på og omkring en reflekszone kan være et tegn på ubalance. Med tryk og masserende bevægelser stimuleres kroppens egne selvhelbredende kræfter, så kroppen igen kan fungere optimalt.

Når kroppen i perioder ikke fungerer optimalt, på grund af diverse belastninger, opstår der “ubalancer”. Disse ubalancer kan vise sig på forskellige måder, som træthed, utilpashed, infektioner, betændelser, forstyrret fordøjelse, forhøjet blodtryk, stress, allergi, hormon-forstyrrelser, muskel- eller ledsmerter, menstruationssmerter, iskias, hovedpine, gener ved overgangsalder og meget mere.

Zoneterapi er en unik form for fodmassage baseret på holistiske principper og med samme rødder som akupunktur. Foden er som et hologram, der viser hele kroppen og dens organer. Zonerne på fødderne afspejler energitilstand og flow i tilsvarende område i kroppen.

Mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Jeg er uddannet hos Helle Glahn og Lone SImonsenAt Work.